Power-udrensning

Power-udrensning

Den 3.- 4. oktober 2015

 

Få energi og forbedret immunforsvar.

Power-udrensning kombinerer det bedste fra intensiv fysisk og rytmisk træning med energiarbejde og udrensning af hele kroppen ved hjælp af diætkost og udrensende teer.

Det er en effektiv, rar og sjov måde at slippe af med ophobede giftstoffer i kroppen, at bryde gamle og fastlåste mønstre og skabe et fundament til en ny begyndelse.

Resultater: Bedre kondition, afgiftede muskler, sener og led, afgiftede organer, regenereret immunforsvar, hormonsystem og nervesystem, øget kropsbevidsthed og en mere afslappet sindstilstand. Vægttab. Vælger du juicekuren kan du også komme simple skavanker som migræne til livs.

Power-udrensning er en udrensningskur, hvor du afslutningsvis skal igennem et intensivt og givende træningsforløb. Træningsforløbet indebærer kraftfulde energiøvelser og afspændende, rolig meditation. Her gennemarbejder vi muskler, led og organer som et boost til din kropslige vedligeholdelse.

       

Fokus: muskler, led og organer

Varighed: 7 eller 10 dage

Power-udrensningen løber over 7 eller 10 dage, hvor du selv står for de første 5 eller 8 dage (du kan sagtens gå på arbejde). De sidste 2 dage afholdes som et intensivt kursus med træning og energiarbejde på Frederiksberg

På 7 dagskuren har du mulighed for at være på sund, mættende og nærende skånekost i hele perioden. Vælger du juicekuren får du 4 forskellige lækre juices hver dag, man er ikke sulten på juicekuren, men har en anderledes let følelse i maven.

Der er 5 niveauer af skånekosten eller juice. Her kan du selv vælge, hvilket niveau du ønsker at spise efter, det vigtigste er at have det godt med det man gør og få succes. Alt det står der mere om i det materiale du modtager ved tilmelding.

Undervisningen varetages af undertegnede og assisterende Body-sds terapeut Britta Wilfert, og du vil være i trygge hænder under hele forløbet. Når du har tilmeldt dig kurset og betalt, vil du modtage grundig information om kosten og hele forløbet.

 

Tidligere kursister har udtalt:

”Det har været rigtig spændende at opleve kroppens reaktion, en god oplevelser der sætter tanker i gang”.

”Fin oplevelse. Virkningerne undervejs har været formidable”

”Jeg har virkelig nydt de to træningsdage, der er ikke et sted i kroppen der ikke er blevet aktiveret”.

Meget flot: fagligt, socialt og menneskeligt. Utrolig godt.

NB: Kurset er for alle uanset form – du skal dog være i stand til at bevæge dig nogenlunde frit. Du træner på dit eget niveau og deltage så aktivt, som du nu kan.

Praktik:

 

De bedste hilsner

Dorte Gade Godsk Hansen og Britta Wilfert

Uddannet Body-sds terapeuter

 

 

 

No comments yet.

Skriv et svar