Om Britta Wilfert

Wilfert's, Britta Wilfert, Body SDS, Fysiurgisk Massage, Bagsværd

I en alder af snart 50 år har jeg jo allerede et ret langt arbejdsliv bag mig. Oprindeligt blev jeg uddannet som beklædningsdesigner og har været aktiv inden for dette felt i mange år. De seneste 10 år som strikdesigner i mit eget regi.

Igennem årene har jeg været i forskellige behandlingsforløb hos psykologer og psykoterapeuter, da jeg har fået en lidt tung bagage med mig fra min barndom. De forskellige forløb har været gode på hver deres måde, men det var først da kroppen kom med hos en Body-sds terapeut at det for alvor blev forløsende for mig og det gav mig plads, mod og mening at gå videre med behandlinger.

Så meget mening, at jeg besluttede mig for at tage Body-sds uddannelsen og selv begynde at arbejde som behandler. Forinden dette havde jeg taget uddannelsen som Fysiurgisk Massør hos At Work, af ren intuitiv nysgerrighed og et stort behov for input efter at have outputtet i så mange år.

Alder er så absolut ingen hindring for at lave om på noget som helst heller ikke sit arbejdsliv.
Allerede mens jeg var under udddannelse hos At Work, blev jeg headhuntet som massør til Projekt Menneske i Statsfænglet ved Horserød. Og jeg er vild med mit nye arbejde med alle slags mennesker, de marginaliserede grupper i vores samfund såvel som nogle af de sejeste og seriøse CrossFit atleter og så alt hvad der ligger derimellem.

Garnfirmaet er lukket og nu står jeg 110% bag briksen og nyder at give det jeg kan give der. Min undervisning i mobility som jeg sammensætter af mine mange års yogaerfaring og Body-sds grundtræning giver mig både selv en god måde at vedligeholde min krop på plus en masse skøn respons og feedback fra deltagerne.

Jeg ser frem til at blive færdiguddannet som Body-sds behandler i 2015, men er på ingen måde færdig med at efteruddanne og udvikle mig.

De bedste hilsner,

Britta Wilfert