Oftest stillede spørgsmål

Body-sds, er det ikke der hvor man skal bryde grædende sammen?

Det er rigtigt at behandlingen af kroppen, som jo går og gemmer på alt hvad vi oplever, kan virke forløsende for gamle følelser og traumer. Men det vil ALTID være dig der bestemmer hvor langt du vil gå. Du vil ALDRIG blive presset ud over dine grænser og du vil altid forlade en Body-sds behandling hos mig i samlet forfatning, klar til andre gøremål du har i din hverdag.

Skal jeg have alt tøjet af?

Nej det er ikke nødvendigt. Hverken til Body-sds eller fysiurgisk massage behandling. Du beholder som minimum dit undertøj på.

Hvordan kan jeg forvente at have det efter en behandling?

De allerfleste rejser smilende op efter en behandling og føler en summen og pulseren i kroppen. Det er kroppens egne selvhelbredende kræfter der er blevet aktiveret under behandlingen og arbejder for dig nu.
Nogle er lidt matte og det jeg kalder ’grydeklar’ og vil gerne hjem og ligge lidt på sofaen. Andre er sprængfyldt med energi.
For alle gælder et generelt forøget velvære og en indre ro.
HUSK altid at drikke godt med vand og hjælp din krop af med affaldsstofferne.

Kommer du også ud eller hjem til private?

Ja, både Body-sds, massage og triggerpunktsterapi kan udføres hjemme hos dig. Det kræver blot et opvarmet rum, resten så som briks, lagner, tæpper ecc har jeg med.

Gør det ikke vildt ondt at blive stukket med akupunkturnåle?

Nej, det kan for de fleste mærkes, men nålene er meget meget tyndere end dem læger fx bruger til vaccinationer.

Går du egentlig selv til behandlinger?

Ja det gør jeg, ligesom jeg smører min cykel, plejer jeg også min krop og mit sind med Body-sds behandlinger med 6 til 8 ugers mellemrum.

Oftest stillede spørgsmål, Britta Wilfert, Body SDS, Massage