Firmaaftale

Med en firmaaftale får du fysiurgisk massør og kropsbehandler Britta Wilfert ud i din virksomhed, institution eller hjem og giver dine medarbejdere eller dig selv mulighed for at modtage en “saltvandsindsprøjtning”.

Stress og stressrelateret sygdom som fx hovedpine, kan forebygges og afhjælpes ved kropslig velvære og afspændthed. Med udgangspunkt i den enkelte persons ønsker og behov behandles der områdespecifikt, typisk i ryg/ nakke og lændeområdet.

Som en del af behandlingen kan triggerpunktsakupunktur også anvendes, dette er særdeles effektivt på nakkespændinger og myoser.

Der er gode erfaringer og resultater med behandling af alle typer mennesker lige fra sportsatleter til hjemløse og så alle de andre.

Det mindsker sygefraværet og fremmer arbejdsglæden.
Fysiurgisk massage afhjælper spændinger og forebygger stress og stressrelateret sygdom, som for eksempel hovedpine. Der behandles områdespecifikt med udgangspunkt i den enkeltes ønsker og behov, typisk i ryg-, nakke- og lændeområdet.

Alle kan deltage. Behandlingerne kan tilpasses, så de kan glide nogenlunde ubesværet ind i en travl arbejdsdag (20, 30 eller 45 minutter).

Jeg har drevet egen virksomhed i mange år, og ved derfor hvor hårdt fysiske skavanker blandt personalet kan ramme forretning og drift. Og medarbejderne er ikke bare i gode hænder hos mig, jeg har et roligt og imødekommende gemyt og udviser stor indfølingsevne i forhold til mine klienter.

Alt hvad der kræves er et lille lokale. Resten – briks, tæpper, håndklæder m.m. medbringer jeg.

Interesseret?

Ring til mig på 2170 6771 eller klik her og send mig en mail så hører du fra mig snarest.

Firmaaftale, Britta Wilfert, Body SDS, Massage