Emotions fokuseret terapi, psykoterapi hvorfor nu det?

Den 29. Juni 2019 satte jeg punktum. Et stort PUNKTUM for mig i mit liv, for der blev jeg eksamineret psykoterapeut. 4 års intense studier er slut og jeg overlevede og bestod. Det har været 4 år på godt og ondt, med blod sved og mange tårer. 4 år med masser af teoretisk læsning og undervisning og træning. Og 4 års intenst arbejde med mig selv i egenterapi.

Og jeg syntes det er vigtigt og det giver for mig så meget mening, at tage mig af mig selv der hvor det smerter indeni. Ligesom tændlægen og tandpinen.

Jeg valgte den Emotions Fokuserede Terapi, da den er oplevelsesorienteret og nænsom. Der er ALTID en god grund til at vi har det som vi har det og der er ALTID en god grund til at vi handler som vi handler. Det er bare ikke altid vi selv lige kan hitte rede i det og der er det en god ide at søge hjælp hos en psykoterapeut.

I terapien vil vi være sammen om at skabe forandring der hvor du som klient har et ønske om forandring. Trygt og respektfuldt for dig og dine grænser.

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og få svar på de eventuelle spørgsmål du har.

Kærlig hilsen fra Britta <3

Nyhedsbrev

No comments yet.

Skriv et svar