Behandlinger

Alle behandlinger varer 50/60 min.

Fysiurgisk massage.

behandlinger, Wilferts, Britta WIlfert, Body SDS, Bagsværd
Massagen kan udføres del- eller helkrops med olie eller en sportsmassagecreme. Massagen sætter gang i udrensningen af affaldsstoffer og har en dybdeafspændende og afstressende effekt på hele kroppen og sindet.

Body – sds.

Body – sds står for Body Self Development Systems, dermed menes en igangsætning af kroppens egne selvhelbredende kræfter. Behandlingerne består af massageteknikker, ledfrigørelser, åndedrætsteknikker og samtale. Der er fokus på at løsne spændinger og øge blod- og lymfegennemstrømningen i kroppen, dette medfører et forbedret næringsoptag af cellerne og øger udskillelsen af affaldsstoffer.
Klienterne oplever ofte en større ro, frihed og i bevægelighed både i kroppen og sindet efter en behandling.

Triggerpunktsakupunktur.

Triggerpunktsakupunktur kan med fordel anvendes på særligt spændte muskler og ved forskellige betændelsestilstande som fx skinnebensbetændelse. Det er meget meget tynde nåle og det føles ofte som et lille niv når nåen prikkes igennem huden.

Mobilitetsundervisning.

Mobilityøvelser som arbejder på at centrere, smidiggøre og styrke din krops led.
Kombineret med fx CrossFit skaber mobilitetsøvelser balance i din krop, der igen skaber basis for at du bliver stærkere og samtidig mindsker din risiko for skader.

Du bliver grundigt instrueret i, hvilke øvelser der vil være gavnlige for dig og hvordan de udføres. Har du en smartphone tager jeg gerne billeder af dig i øvelser, ligesom du kan tage noter undervejs. Du arbejder på bare tæer og en del af øvelserne er makkerøvelser.

Jeg underviser ligeledes i hold – læs mere her.

Priser

Prisen for en behandling af 50/60 min varighed er 600,- Dkr.

Klippekort 6 behandlinger for 3000,- Dkr dvs 500,-Dkr pr behandling.
Der afsættes altid 90 min. så der er god tid til at komme videre ud til din dag i fred og ro og jeg har tid til at være frisk og klar til næste klient.

Booking

Du kan bestille tid til behandlinger alle ugens dage på 2170 6771 eller ved at klikke her og sende mig en mail.