Andre siger…

Hør hvad andre siger…

“Lad mig præsentere mig selv, jeg hedder Morten og er aktiv konkurrence CrossFit atlet, til dagligt læser jeg til fysioterapeut, jeg har deltaget i store og små CrossFit konkurrencer. Som det største har jeg deltaget i Regionals (EM) I 2013, som de fleste konkurrence atleter og ikke mindst som kommende fysioterapeut erkender og støtter jeg vigtigheden af at passe på sin krop. Det er nemt at belaste sin krop så den på den måde bliver stærkere, men det sværeste er klart at restituere sig fra den behandling man udsætter den for under træning. Andre siger, Wilferts, Britta WIlfert, Body SDS, Bagsværd

Med min trænings mængde er det vigtigt at jeg tager mig af min krop på så mange måder som muligt, det er her Britta kommer ind i billedet, når du er til en behandling ved Britta er du i de varmeste hænder og det er dig der er i centrum, men tag ikke fejl, selvom Britta er en varm og behagelig person, så forstår hun at tage fat så det kan mærkes.

Jeg har af flere omgange haft små problematikker, men med kontinuerligt forløb hos Britta, er dette sjældent noget jeg mærker mere og jeg kan derfor tillade mig selv at presse min krop endnu mere.

Som fagperson omfavner jeg og erkender vigtigheden i at der er forskellige behandlings tilbud derude, heriblandt er jeg stor tilhænger af Body SDS metoder og principper.

Jeg er RIGTIG glad for de behandlinger jeg har fået og ser meget frem til dem der kommer i fremtiden.

Giv dig selv den glæde at mærke din krop på denne måde og komme i kontakt med dig selv.”

– Morten, CrossFit Atlet

”Første gang jeg havde været hos Britta følte jeg en lettelse, både rent fysisk og psykisk, som er svær at forklare. Man bliver afhængig !”

Annemarie Garvold, ergoterapeut

Citater fra indsatte på afdelingen Projekt Mennesker i Horserød Statsfængsel efter behandling:

“Hvor er det vildt, jeg kan allerede mærke hvordan jeg har det bedre”
“Kan mærke i min nakke hvor min eks har banket mig, hvordan det slipper og min hovedpine bliver mindre”
“Der blev virkelig løsnet dejligt op”

Citater fra beboere på bostedet for hjemløse kvinder i Sundholm efter behandling:

“Det må være sådan det er at blive masseret af engle”
“Jeg flytter hjem til hende der”

Andre siger, Britta Wilfert, Wilfert's, Body SDS, Massage